Login

Om Tolerance Data

 


Tolerans levererar kundanpassade datalösningar för eftermarknaden industri som kan ge mervärde till våra kunders verksamhet. Vi är stolta över att interagera med några av de större företagen i branschen för reservdelar grossistförsäljning, diagnostisk utrustning för tillverkning och kedjor verkstad.

Med Skandinaviens starkaste team av Automotive tekniker, över 50 års erfarenhet inom sektorn och som medlem av Hella KGaA Hueck & Co i Tyskland, kan vi erbjuda våra kunder nytta av vår långa erfarenhet tillsammans med up-to-date IT-system.

Dataprogramet är utformat för att tillhandahålla tekniker-vänliga funktioner för att säkerställa snabb och korrekt åtkomst till de senaste tillgängliga uppgifterna på fordonsområdet.

Kopplings schema och felsökning för elektriska system inkl. CAN-BUS byggs upp på ett systematiskt sätt som gör mekanik att arbeta med korrekt och tidsbesparande metoder.

För många år Tolerans har varit marknadsledande inom produktion av fordonets tekniska data och vi garanterar hög kvalitet datalösningar.


Program lösningar

Web lösningar - Tolerance data är web baserat verkstadsprogram som finns i olika paket.

Paket 1-

Paket 1a -

Paket 2 -

Paket 3 -

 

 

 

 

 


Kopplingsschema

Elprogramet -

 

 

 

 


 

Torparens Tools AB • Tretunnlandshusen 19-0 • 274 94 Skurup • 0410-222 22 • info@torparen.se Terms Of UsePrivacy Statement